Loading...

                                                                                             

Jeg er far til to piger på 2 og 4 år, fysisk aktiv og praktisk anlagt. Derudover har jeg et stort behov for at hjælpe andre mennesker på forskellige måder. Jeg har gennem en stor del af mit arbejdsliv dedikeret mig til at hjælpe andre mennesker, måske fordi denne del af mit arbejde er en personlig interesse for mig. Starten på dette var min første massør uddannelse i 2005. Siden har jeg udviklet mig i skiftende tempi gennem et hav af kurser indenfor manuel terapi (behandling med hænderne), personlig udvikling, coaching, fysisk træning.

Stress, angst, depression: Efter personligt at have været alvorligt syg med angst, depression og stress har jeg fundet en ro i mig selv og i mit daglige liv, som har givet mig uundværlige erfaringer, som understøtter mit holistiske menneskesyn og min måde at behandle og coache andre mennesker. Jeg respekterer ALLE mine medmennesker. Jeg tilbyder alle som opsøger mig, det bedste jeg kan behandle med mine hænder, min erfaring, som tæller over 10.000 behandlinger/sessions, og måske vigtigst af alt lægger jeg stor vægt på, at møde mine klienter/patienter præcis som de er, netop der hvor de er i sit liv.

For mig personligt har fysiurgisk afstressende massagebehandling og manuel terapi kombineret med mental healing, eksempelvis i den fri natur, samt selvbevidstgørende coaching, været en kombination som har virket over tid. Disse ting gør, at jeg i dag har det godt, føler mig fri og i kontrol med mit eget liv. I fritiden nyder jeg tid med familie og venner, at læse bøger, se film, spise og lave god sund mad. Jeg dyrker også den japanske kampkunst i form af Aikido og selvforsvar, som giver mig en ganske særlig afstressende og meditativ effekt. Jeg sætter pris på praktisk arbejde og tager den meget med ro i forhold til tidligere. Jeg nyder roen i naturen bl.a. med lystfskeri, vandring og løb.