Loading...
  • Det aller vigtigste for dig at vide er, at du altid som klient hos mig har prioritet og derfor altid kan spørge mig, hvis du er i tvivl om noget, eller oplever virkninger under eller efter behandlinger, som du ikke er forberedt på. Din kommunikation ruster mig yderligere, til effektivt at afhjælpe eller forebygge for dig bedst muligt.

 

  • Det er særligt vigtigt at drikke vand efter behandlingen, da nyrerne har et øget behov for at udskille affaldsstoffer gennem helingsprocessen.

 

  • Det er generelt også en fordel for helingsprocessen, at du ikke udsætter dig selv for stress efter behandlingen, såsom meget hårdt arbejde, høj-intensiv træning eller aktiviteter du ikke føler dig i overskud til at udføre. Du kan dog fint være fysisk eller mentalt aktiv efter behandling, såfremt du ikke lider af nogen svær stress-tilstand eller andre akutte skader.

 

  • Efter en behandling kan krop og psyke reagere vidt forskelligt, alt efter hvilke problemer du har og hvor du er i et forløb eller i tilværelsen. Derfor er det meget vigtigt at være forberedt på, at der kan komme disse reaktioner.

 

  • Oftest vil dine smerter eller problem være forsvundet eller aftaget umiddelbart efter behandlingen. Du vil dog lige så ofte indenfor 1-2 døgn kunne opleve lidt ubehag i form af ømhed, træthed, kvalme, hovedpine, svimmelhed... Dette er helt normalt og er udtryk for at din krop og dit sind er igang med en helingsproces.

 

  • Det problem du opsøger min behandling for, kan kræve flere behandlinger, dette finder vi ud af sammen i løbet af den første eller anden behandling

 

  • Spørg endelig hellere en gang for meget, hvis du har noget på hjerte og sig altid frem hvis du ønsker at give mig konstruktiv kritik. Kritik kan være både positiv og negativ og den er med til at gøre mig bedre til mit arbejde for at hjælpe dig og andre.

 

  • Til sidst vil jeg være umådeligt taknemmelig hvis du vil give mig en anmeldelse. Dette kan gøres på følgende link:

 

            https://g.page/r/CYabpTaYmUqpEB0/review