Loading...

 

Jeg anbefaler dig med nakkesmerter/hovedpine eller dårlig søvn, at overveje om du mon har den optimale hovedpude. Selvfølgelig anbefaler jeg også, at du får hjælp til at se på hvilke andre årsager, der kan være til de problemer du oplever.

Jeg har personlige erfaringer med nakkesmerter og har derfor gjort mig mange erfaringer gennem tiden, både indenfor behandling, træning og hovedpuder. Jeg har også gennem flere år har haft lejlighed til at undersøge mine klienters/patienters erfaringer. 

Da jeg selv fandt denne helt rigtige pude, som bare virkede for mig, begyndte jeg at anbefale denne pude til andre og fandt ud af at det også virkede for stort set alle, som jeg anbefalede puden til. Jeg forhandler derfor denne pude i min klinik.

Udover at HBS puden aflaster nakken og ventilerer rigtig godt, så har den også en rigtig god størrelse, i det at den er lidt længere end andre standarder. Puden måler 70 x 35 cm.

Puden fås i en carbon aktiv udgave som reducerer fugt og lugt. Puden fås også i en bambus udgave.

Du kan tilkøbe et pudebetræk i lækkert blødt bomuld, hvor der medfølger en pose du kan transportere puden i komprimeret størrelse, hvis du skal have den med dig på rejse.

Puden fås også som en mindre rejseudgave.

Du kan prøve/købe puden hjemme i min klinik efter aftale.

Jeg rådgiver dig gerne i forhold til puder. Så giv mig gerne et kald.