Loading...

 

                         

RAB registrering:

Som registreret alternativ behandler, hvilket er en beskyttet titel, opfylder jeg uddannelses- og behandlingskravene der stilles. For at bibeholde denne registrering stilles der krav til, at jeg løbende efteruddanner mig og holder mig ajour indenfor mit fag. Ved at søge behandling hos en RAB registreret behandler, sikrer du dig i langt højere grad en behandler med høj faglighed.

Databehandling:

Jeg vil ved den første behandling anmode om samtykke til at opbevare dine data herunder navn, adresse og personfølsomme data. Dette sker fordi jeg som registreret alternativ behandler har pligt til at føre journal, uanset om behandlingen vedrører forebyggelse eller behandling. Disse data er i sikkerhed og du kan til enhver tid kalde dit samtykke tilbage og få indsigt i dine data.

 

Massage/manuel terapi:

Min massage behandling tager udgangspunkt i fysiurgisk massage, som er baseret på den anatomiske opbygning af muskel-skeletsystemet. Massage hos mig virker i sig selv afstressende og der er mulighed for at komme helt ned i gear. Dette betyder ikke at der ikke bliver "taget fat" hvor det er nødvendigt, men at det i min optik er uhyre vigtigt, at der ikke skabes smerte under behandlingen, som unødigt stresser systemet yderligere, hvilket i nogle tilfælde kan modarbejde den længerevarende effekt af behandlinger. Hvis der er behov for at få løst et specifikt problem eks. rygsmerte eller nakkestivhed, så vil jeg ofte supplere massagen med andre manuelle  teknikker til at skabe fuld effekt og fri bevægelighed.

Eksempler på manuelle teknikker: Triggerpunkt behandling kan være yderst effektivt til at frigøre muskler med forhøjet hvilespænding (hypertonus). Der er yderligere et væld af muligheder, der kan gøres brug af, herunder releaseteknik, stræk mm. MET (muskel-energi-teknik) kan frigøre leddenes og dermed kroppens bevægelighed, dette foregår meget skånsomt og oftest uden ubehag eller smerte, i modsætning til for eksempel manipulation, som ikke foregår hos mig. Ved behov for manipulationsbehandling af led henviser jeg til Osteopat, manuel terapeut eller kiropraktor, som er langt mere kompetente til netop dette.

I behandlingsforløb anvender jeg ofte åndedrætsterapi, hvilket er et kraftfuldt værktøj til selvindsigt, fysisk/psykisk heling, afstresning og meget mere.

Massage skal ikke være smertefuldt! : De supplerende teknikker hjælper mig netop med bl.a. at undgå unødvendig smerte, som jeg mener der kan opstå, hvis man sætter sin lid til udtrykket: "Det skal gøre ondt for at det gør godt", et udtryk som jeg mener er en udpræget misforståelse. Noget af det letteste man som massør kan lære, er at udføre en "hård" massage. Kunsten er efter min mening at udføre en behandling som set over en hel session giver frigørelse og afslapning uden unødige smerter, der udløser hypertonus (forhøjet hvilespænding) et andet sted i kroppens muskelkæder. Dermed ikke sagt at man ikke kan være øm efter en behandling, blot at dette ikke i sig selv er mit mål.

Mit klare mål er at bidrage til at mine klienter/patienter bliver gjort fri af deres muskulære, eller for den sags skyld emotionelle problemer, i løbet af 1-5 behandlinger. Massage/coaching fjerner ikke følelsesmæssige problemer, men kan ofte bidrage til at du som klient/patient lettere får adgang til at mærke hvad der sker i dig. Behandlinger kan efterfølgende med fordel bruges forebyggende med fast interval efter behov. For eksempel har jeg klienter som modtager forebyggende behandling en gang om måneden og derved undgår et tilbagevendende problem i at genopstå, eller for at forebygge stress.

Der er mange muligheder, det eneste jeg beder dig om er, at gøre noget for dig selv, hvis du ikke har det godt, det fortjener du lige så meget som alle andre.

 

Træningsterapi og sport:

Når det er relevant, hvilket det oftest er, anbefaler jeg træningsterapi, for at skabe langtidsholdbare løsninger af de problemer/symptomer der måtte være. Jeg har mange års erfaring med træningsterapi med fokus på stabilisering/skadesforebyggelse, kondition og styrke. Derudover hjælper jeg dig gerne med at komme igang med det sport der passer til dig hvis du er motiveret for det. 

 

Henvisning til andre:

Jeg samarbejder med andre faggrupper og henviser til disse, når jeg vurderer at en patient skal sendes videre, eller suppleres med behandlingstyper som ligger udover mine egne kompetencer. Jeg henviser kun til specifikke behandlere, som jeg selv kender til og kan stå inde for, herunder:

Osteopat

Psykoterapeut

Psykolog

Fysioterapeut 

Kiropraktor

Derudover vil jeg selvfølgelig henvise til egen læge, hvis en patient viser tegn på sygdom som bør udredes.

 

Mine erfaringer: Jeg har især stor erfaring med patienter/klienter som føler sig stressede/angste, eller som er i decideret behandling for disse symptomer. Min behandling er ikke et alternativ til psykolog, psykiater, psykoterapi o.l. men en komplementær behandlingsform, som kan understøtte eller efterfølge sådanne behandlingsforløb.

Derudover er spændingshovedpiner, migræne, nakkeproblemer generelt og rygsmerter, områder som jeg har brugt særligt meget energi på gennem tiden.

 

 Uddannelser/kurser

Iskias og piriformis syndrom (Lasota 2024)

Massage babyer og småbørn (Helle Roed 2024)

Triggerpunktbehandling (Lasota 2023)

Bevæge-apparats anatomi 2022 (Lasota Terapi Academi)

Reiki 2 2021 (Christo Blaak, Reiki Alliance) 

Fodmassage 2021 (Lasota Terapi Akademi)

Reiki 1 2021 (Christo Blaak, Reiki Alliance) 

12 timers førstehjælp 2021 (Røde Kors)

Tacfit level 1 instruktør 2015 (Tacfit Academy)

Manuel terapi af kranium og ansigt 2015 (Lasota)

Manipulation af ryg, nakke,ribben 2015 (Correction Academy)

NLP Coach Practitioner 2014 (NLP Huset Valby)

Poserunning Løbeinstruktør level 1 2013 (Posetech/Ole Stougaard)

Kettlebell instruktør level 1 2012 (IKSA/Thierry Sanchez)

Triggerpoint behandlin 2012 (Lasota)

Sygdomslære 2011 (Vendsyssel Helseskole)

Anatomi & Fysiologi 2011 (Vendsyssel Helseskole)

Alternative Behandlingsformer 2011 (Nordjysk Massageskole)

Triggerpoint 2011 (Nordjysk Massageskole)

Psykologi 2011 (Nordjysk Massageskole)

MET behandling af ekstremiteter 2010 (Lasota)

ART/MET behandling af nakke 2009 (Lasota

Kronisk smertebehandling 2009 (Lasota)

Bækken dysfunktion 2009 (Lasota)

Nutrition & Lifestyle Coach 2008 (Check Academy DK)

Personlig træner (FISAF) 2008 (Instruktørskolen)

Fitnessinstruktør 2007 (DGI)

Fysiurgisk massør 2005 (Aalborg Fysiurgisk Massageskole)